‘Brooddoos Sticker’ wedstrijd

DOE MEE en WIN

Doe mee met je klas, studiejaar of school aan de  ‘BROODDOOS STICKER’  wedstrijd en win prachtige prijzen!

Wees creatief én educatief!
Ontwerp met de kinderen van de klas een originele én informatieve brooddoos sticker rond het thema ‘stop voedselverspilling op school’.

Meedoen is eenvoudig
Elke klas maakt kans om een waardebon van 250 euro aan school- en speelmateriaal of een leerrijke workshop over voedselveiligheid & voedselverspilling te winnen!

Schrijf je vandaag hier in met de naam, het adres en de telefoonnummer van de school, de naam en het e-mailadres van je leerkracht en de klas.

Inschrijven kan tot en met vrijdag 16 oktober 2015.

Na de inschrijving kunnen jullie tot en met 23 oktober 2015 jullie ontwerp voor een brooddoos sticker sturen naar wedstrijd@melkopschool.be

Stem voor de winnende inzending!
Op maandag 26 oktober worden alle deelnemende ontwerpen op de Melk Op School Facebookpagina geplaatst.

Iedereen die wil, mag stemmen voor de meest originele, informatieve en educatieve brooddoos sticker.

Stemmen kan hier van maandag 26 oktober 2015 tot en met vrijdag 30 oktober 2015.

De winnaars worden bekend gemaakt op maandag 9 november 2015.

Het wedstrijdreglement en meer informatie over de wedstrijd vind je hier.

Veel succes!

De BROODDOOS STICKER WEDSTRIJD maakt deel uit van een sensibiliseringscampagne van Tetra Pak en GoodPlanet Belgium om veilig voedsel op school te promoten.