Keicoole lolly’s

Wat heb je nodig?lolly

  • 750ml Melk
  • stevige cakevormpjes of koffiekopje
  • 1 zakje flanpoeder
  • karamelsaus
  • honing

Bereiding

Eerst kook je de melk. Daarna giet je eerst een beetje karamelsaus in de cakevormpjes. Een halve centimeter is voldoende! Wie geen cakevormpjes heeft, kan altijd een koffiekopje gebruiken.

Als de melk kookt, voeg je er al roerend het flanpoeder aan toe. Vraag dit zeker aan mama of papa want de melk is heel erg heet! Voeg ook wat honing toe. Als het mengsel klaar is, giet het dan onmiddellijk in de vormpjes. Hier moet je snel te werk gaan want anders wordt het pudding en dan kan je het niet meer uitgieten.

Zet de houten stokjes in het midden van de vormpjes, blijven de stokjes niet recht staan, gebruik dan aluminiumfolie om het recht te houden. Dit doe je door de folie over de vormpjes te vouwen en hierin het stokje te prikken.
Plaats de vormpjes vervolgens in de diepvriezer.

Voor je gaat smullen, laat je ze 5 minuten rusten op kamertemperatuur.

Giet er eventueel nog een beetje karamelsaus over en smullen maar!

Bron